Welk telefoonabonnement kies je? We zetten de mogelijkheden even op een rijtje

Waar je vroeger alleen kon kiezen voor een herlaadkaart, zijn er al enige tijd meerdere telefoonabonnementen op de markt, met ieder zijn eigen voordelen. Zo kan je kiezen voor een sim only abonnement of een abonnement met toestel. Iedere mogelijkheid heeft zijn eigen voordelen. In dit artikel zetten we de abonnementen en zijn voordelen op een rijtje

Een herlaadkaart heeft nog steeds voordelen

Niet veel mensen kiezen voor een herlaadkaart anno 2019, toch heeft een herlaadkaart nog steeds veel voordelen. Allereerst betaal je van te voren een bedrag, waardoor je niet snel meer gaat betalen dan dat je zelf wil. Daarnaast kan je tegenwoordig ook een herlaadkaart met internet nemen. Tegenwoordig wil iedereen online zijn en Whatsappen, Facebooken of Youtube video's kijken. Kortom, met een herlaadkaart let je op je budget en kan je nog steeds genieten van internet op je telefoon.

Sim only abonnement

Je kan er ook voor kiezen om een sim only abonnement af te sluiten. Hierdoor betaal je alleen voor belminuten of MB's. Je kan er dan voor kiezen om een goedkopere telefoon te kopen. Je vaste kosten zijn hierdoor lager dan als je kiest voor een abonnement met toestel.

Abonnement met toestel

Wil jij graag de laatste modellen van de iPhone of Samsung? Dan is een abonnement met toestel iets voor jou. Je betaalt dan wel meer per maand dan met een sim only abonnement, maar je hoeft geen toestel los te kopen. Het kan wel zo zijn dat je bij moet betalen. Dit is een eenmalige kostenpost die je betaalt in het begin van je abonnement. Let er wel op dat je niet over je MB's heen gaat. Hierdoor kan het zo zijn dat je veel meer betaalt dan je abonnement per maand kost.