iPadhoezen kopen: waar moet je op letten?

Heb jij net een iPad gekocht, maar wil je daar een geschikte hoes bij vinden? Tegenwoordig zijn er honderden soorten iPadhoezen te koop in winkels en online, dus dat wordt soms moeilijk kiezen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? In dit artikel kun je lezen waar je op moet letten als je een iPadhoes wilt kopen.

Flip case of alleen een hoes?

Zoals eerder gezegd, bestaan er heel veel verschillende soorten iPadhoezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor alleen een hoesje aan de achterkant van de iPad. Deze klik je vast aan de iPad en komen in allemaal kleurtjes en designs. Het nadeel van dit soort hoesjes is wel dat het scherm van de iPad niet wordt beschermd. Daarom is het beter om een iPadhoes te kopen met een flip case. Deze hoes heeft een voorkantje dat over het scherm van de iPad heen zit, dus je hoeft niet bang te zijn dat het scherm wordt beschadigd als 'ie bijvoorbeeld in je tas zit. De meeste flip case hoezen kun je bovendien ook omvouwen tot een standaard, waarmee je de iPad recht op tafel kunt zetten en bijvoorbeeld films kunt kijken.

Ingebouwd toetsenbordje

Gebruik je de iPad veel om bijvoorbeeld documenten of e-mails te typen? En vind je het vervelend om met een touchscreen te typen of de hele tijd een apart draadloos toetsenbord mee te nemen? Dan kan het een goed idee zijn om een hoesje te kopen met een ingebouwd toetsenbord. Zo tover je de iPad eigenlijk om in een mini-laptop want het typt natuurlijk veel makkelijker dan de touchscreen! iPadhoezen met toetsenbordje zijn vaak wel wat duurder dan normale hoezen, maar het is zeker de moeite waard als je vaak moet typen onderweg! Een laptop hoes is multi-functioneel en daarin kun je ook eenvoudig je iPad meenemen en uiteraard ook je laptop.